„Kuršėnų“ vyniotinis" – visiems gerai žinomas skanėstas, yra vienas populiariausių konditerijos gaminių, tiek gaminamų namuose, tiek parduodamų parduotuvėse. „Kuršėnų vyniotinio" recepto kūrėja Eugenija Dragūnienė buvo profesionali konditerė. Iš tremties sugrįžusi į Lietuvą ji sukūrė pačius geriausius savo receptus. 1960 metais, dirbdama Kuršėnuose, ji įkūrė Kuršėnų konditerijos cechą ir Kuršėnų miestą bei rajoną išgarsino ypatingu skanėstu – „Kuršėnų vyniotiniu". Šis skanėstas yra vizitinė Kuršėnų miesto ir viso Šiaulių rajono kortelė.
2019 m. gruodžio 3 d. Šiaulių rajono savivaldybės garbės piliečio vardo suteikimo komisija nusprendė, kad Šaulių rajono garbės piliečio titulas jai suteikiamas už ypatingus nuopelnus ir reikšmingus darbus rajono bendruomenės labui kuriant pozityvų Šiaulių rajono įvaizdį Lietuvoje.