Alaus degustacija ,,Bubių dvaro’’ bravore
Ką žinote apie alų? Jis gali būti tamsus arba šviesus, stiprus arba lengvas? Aluje galima aptikti daugybę skonių ir aromatų – kavos, šokolado, džiovintų slyvų, obuolių, anyžių, citrusinių vaisių ir kitų. Gali atrodyti, kad aludario žaliavų pasirinkimas alaus gaminimui yra labai ribotas – apyniai, vanduo, mielės ir salyklas yra visų alaus rūšių pagrindas, suteikiantis išvaizdą, kvapą ir skonį. Yra šimtai ir tamsių salyklo rūšių, daugiau nei penkiasdešimt įvairių apynių rūšių, besiskiriančių auginimo vieta ir apdirbimu, bei tūkstančiai mielių variacijų.
Degustacijos metu ragaujamos populiariausios 6 alaus rūšys, mėgaujamasi gardžiu užkandžiu, susipažįstama su bravoro darykla bei su apyniuoto gėrimo istorija. Alaus gamybai skirtą „virtuvę" galima išvysti per stiklą.
Degustacija skirta asmenims nuo 20 metų. Degustacija vyksta 10 – 35 žmonių grupėje.
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.
Atsiliepimai