Šiaulių rajono turizmo ir verslo informacijos centras

Tomalina

Valgykla
  • Dienos pietūs;
  • Maistas išsinešimui;
  • Maistas pobūviams, vestuvėms, jubiliejams;
  • Vieno kąsnio sumuštiniai išvežimui į įstaigas;
  • Gedulingi pietūs.

Papildoma informacija

2022 m. rugpjūčio 13 d. įmonei įteiktas Šv. Lauryno ordinas už „Geriausią karčiamos patiekalą”. Organizuotos šventės metu įmonė išvirė ir penkiems komisijos nariams pateikė karčiamos sriubą pagal pateiktą senovinį receptą.

TIRŠTA KARČIAMOS SRIUBA

200 g. Jautienos arba avienos

300 g. Žirnių

300 g. Pupų arba pupelių

Druskos, juodųjų pipirų

Mirkytus žirnius ir pupas virkite mėsos sultinyje. Dėkite mėsos gabalėlių, įberkite juodųjų pipirų, druskos. Prieš valgydami užbalinkite grietine. Valgoma su rugine duona.

 

Atsiliepimai

Komentuoti