- Dienos pietūs;
- Maistas išsinešimui;
- Maistas pobūviams, vestuvėms, jubiliejams;
- Vieno kąsnio sumuštiniai išvežimui į įstaigas;
- Gedulingi pietūs.
+1
2022 m. rugpjūčio 13 d. įmonei įteiktas Šv. Lauryno ordinas už „Geriausią karčiamos patiekalą”. Organizuotos šventės metu įmonė išvirė ir penkiems komisijos nariams pateikė karčiamos sriubą pagal pateiktą senovinį receptą.
TIRŠTA KARČIAMOS SRIUBA
200 g. Jautienos arba avienos
300 g. Žirnių
300 g. Pupų arba pupelių
Druskos, juodųjų pipirų
Mirkytus žirnius ir pupas virkite mėsos sultinyje. Dėkite mėsos gabalėlių, įberkite juodųjų pipirų, druskos. Prieš valgydami užbalinkite grietine. Valgoma su rugine duona.
Atsiliepimai